top of page
DG_EMBLEEM_POS.jpg
IMG_5602.jpg

OVER DRIES GERINCKX

Dries Gerinckx studeerde in 2014 af als Master in de Architectuur aan de UHasselt. Sindsdien heeft  hij ervaring opgedaan bij  enkele gerenommeerde architenbureau's en werkt nu voor eigen naam.  

 

 

Dries vindt het uitermate boeiend hoe mensen leven en wonen. Esthetische totaaloplossingen creëren, op maat van hun behoeften, dat is zijn passie. Mensen een elegante, warme thuis met een wauw-factor bezorgen, waarin ze kunnen groeien en bloeien, dat is waar Dries Gerinckx voor staat.

 

Droom jij van een interieur dat helemaal bij je past? En dat naadloos aansluit bij jouw noden? Neem dan vrijblijvend contact op.
 

 

HOE WIL JIJ WONEN? 

Wil je wonen in een omgeving die volledig uitstraalt wie je bent? Die naadloos aansluit bij jouw levensstijl? Waarin er plaats is voor al je dromen, je noden en zelfs je kleine kantjes? 

 

Word je blij van een interieur dat warmte, luxe en tikkeltje glamour uitstraalt? En waarin alle ruimtes op elkaar zijn afgestemd?

 

Als jij kan genieten van kwaliteitsvolle materialen, een warme omgeving en levendige texturen die jouw persoonlijke verhaal vertellen, dan komen we graag bij jou op de koffie. Want wij kunnen ervoor zorgen dat jouw plaatje klopt. Tot in de puntjes.

 

Jij bent uniek, je huis is dat ook. En jij die je thuisvoelt, daar draait het om.

Schermafbeelding 2020-12-14 om 20.28.54.
Dubbel foto zonder lijst.jpg

JOUW VERHAAL , ONZE AANPAK

Dries Gerinckx gaat voor een aanpak op maat. De omgeving waarin jij gaat leven, wordt afgestemd op jouw wensen en noden. Hoe we dat doen? Alles begint bij een vrijblijvend gesprek. We komen langs, jij vertelt ons jouw verhaal en je toont ons schilderijen, meubels of voorwerpen die je dierbaar zijn. Wij vragen naar je gewoontes. Wat is het eerste wat je ’s ochtends doet? Hoe breng jij je avonden door? Van welke kleine dingen word jij gelukkig? 

 

Vanaf we daar alles over weten, maken we een 3D-ontwerp waarin alle ideeën worden uitgewerkt. Keur je dat goed, dan maken uitvoeringsplannen, doen we prijsaanvragen en maken we een werkplanning op. Uiteraard kan jij je stempel drukken, we houden je doorheen het hele proces op de hoogte. Maar je zorgen, die nemen we weg, met onze begeleiding op maat. Van het kiezen van de juiste aannemer tot aan de juiste kleurstalen, bij ons is jouw droomproject van A tot Z in goede handen. 

 

En jij? Jij kan gewoon uitkijken naar het eindresultaat.

bottom of page